Skip to content

Auto huren in Helmond?

Gaat u verhuizen? Heeft u snel een auto nodig? Dan kunt u bij ons terecht! Een auto huren in Helmond biedt u vele opties! Bij ons heeft u binnen no-time een auto gehuurd. Zelfs al voor een dag kunt u bij ons een auto huren. Wat dacht u van de Volkswagen 1.6 TDI? Deze kunt u al huren voor €49 per dag. Maar het kan ook zijn dat u naar de Ikea gaat, en bijvoorbeeld een kast koopt. U loopt de winkel uit met het artikel en het blijkt dat het niet in uw auto past. In zo’n geval is het verstandig een grotere auto te huren, dit kan bij Davex Autoverhuur Helmond. Als u van te voren de afmetingen opgeeft helpen wij u aan een passende auto in de geschikte maat. Zo kunt u goed voorbereid uw aankoop bij uw favoriete groothandel doen. 

Op vakantie?

Heeft u zelf geen auto, maar wilt u wel met eigen vervoer op vakantie? Uiteraard voorzien wij u dan ook van een mooie wagen! Voor een paar weken kunt u dan een auto bij ons huren voor een vast bedrag per week. Dit heeft natuurlijk veel voordelen in vergelijking met een georganiseerde reis met een touringcar. Wanneer u maar wenst, pakt u de huurauto en rijdt u naar uw favoriete hot-spots! Dankzij een auto huren in Helmond heeft u alle vrijheid in uw favoriete vakantieland. Of u nu een paar dagen weggaat of een paar weken. Van te voren controleren wij de auto zodat hij in uiterst goede staat is. Wij voorzien u van een tiptop verzorgde auto zodat uw vakantie zeker slaagt. 

Auto huren Helmond

Privé of zakelijk leasen

Uiteraard kunt u zowel privé als zakelijk een auto bij ons leasen. Dit heeft veel voordelen! Zo krijgt u geen onverwachtse rekeningen van ons omtrent onderhoud. U betaalt slechts een vast maandbedrag. Wegenbelasting zit hier ook bij inbegrepen. Kosten voor onderhoud en reparatie zijn bovendien opgenomen in het leasecontract. En u kunt gemakkelijk weer van de auto af als u hem niet meer nodig heeft. Bij privé leasen hoeft u geen spaarrekening te hebben, maar dient u wel een vast bedrag per maand te verdienen. Zakelijk leasen kan gunstig zijn in verband met de fiscale voordelen. Wij willen het leasen namelijk voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. U kunt vandaag nog van de voordelen profiteren van een auto huren in Helmond, door contact met ons op te nemen! Een bus huren in Helmond, een bestelbus huren in Helmond of een auto laten polijsten in Helmond behoren trouwens ook tot de opties. Of denk ook eens aan de carwash Helmond!