Skip to content

Auto wassen Helmond

Wanneer u uw auto professioneel wilt laten wassen in Helmond kunt u terecht bij Davex Autoverhuur Helmond. Als uw auto na onze carwash Helmond weer lekker fris is, is dit een visitekaartje voor u en uw bedrijf. Zowel interieur als exterieur kunnen door ons professioneel gereinigd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dashboard en stoelen. Rooklucht, hondenlucht en muffe geuren kunnen verwijderd worden. Maar ook velgen, deuren, en ramen reinigen wij professioneel. Wij dragen er zorg voor dat er met het reinigen geen schade aan uw lak ontstaat, wat bij sommige ouderwetse autowasserettes wel het geval is. Wij hebben een wasstraat met een wasprogramma bij auto wassen Helmond, maar doen ook diverse schoonmaakwerkzaamheden zelf, zoals het interieur.

Voordelen van uw auto wassen in Helmond

Er zitten diverse voordelen aan wanneer u uw auto laat wassen bij ons. Allereerst verlengt dit de levensduur van uw auto! En dat is fijn want dan kunt u langer van uw voertuig genieten. Tevens is een wasstraat, waar u uw auto doorheen rijdt, ook tamelijk milieuvriendelijk. De wasstraten recyclen het water dus dat is voordeliger dan wanneer iedereen zelf met de hand de auto gaat wassen. Ook bespaart het geld, wanneer u de auto bij auto wassen Helmond in de wasstraat laat wassen, want zo bespaart u op schoonmaakmiddelen. Het kost veel minder dan wanneer u deze allemaal zelf moet kopen.

Waxen van de auto

Ook hebben wij veel extra opties die u thuis niet snel zult toepassen wanneer u zelf de auto schoonmaakt. Zoals het aanbrengen van een beschermend laagje wax. Wij brengen een extra laagje aan op de lak, zodat de auto langer mooi blijft en vuil afgestoten wordt. Dit is ook weer goed voor een langere levensduur. En we zijn nog niet klaar, want, wist u dat uw auto laten wassen bij ons bedrijf ook goed is tegen roest? Omdat er vaak modder aan de onderkant vast blijft zitten kan de auto snel gaan roesten. Als de onderkant dikwijls schoongemaakt wordt door ons voorkomt u dit probleem.

Auto wassen Helmond

Informeer naar de tarieven

Neem vandaag nog contact met ons op, en informeer naar de tarieven. Wij staan garant voor een snelle service met aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om het reinigen van uw exterieur door de carwash, handmatig reinigen van het interieur, of aanbrengen van een laagje wax, wij regelen het voor u op een betaalbare manier. Bij ons is de klant koning en wij vinden het belangrijk dat u weer in een glanzende, goed verzorgde auto rijdt waar u nog jaren mee toe kunt! Auto wassen Helmond zie u graag langs komen met uw voertuig! Wij informeren u ook graag over onze overige diensten, zoals een auto huren in Helmond, een bus huren in Helmond, uw auto laten polijsten in Helmond of een bestelbus huren in Helmond.