Skip to content

Veel voordelen bij Autoverhuur Helmond

Wanneer u een auto gaat huren bij Davex Autoverhuur Helmond biedt dit vele voordelen. Wij staan garant voor een betaalbare en betrouwbare service. Huren, oftewel leasen, kan als particulier (individueel burger). U hoeft niet in één keer een enorm bedrag te betalen maar betaalt slechts een vast, betaalbaar bedrag per maand. Belastingen zoals wegenbelasting zijn hierbij inbegrepen! Dus zelfs al heeft u geen spaargeld (maar wel een vast inkomen per maand) is het mogelijk om in een nieuwe auto te rijden. Een ander voordeel is dat reparatie- en onderhoudskosten opgenomen zijn in het contract, deze worden dan betaald door Autoverhuur Helmond. U heeft dus een duidelijk overzicht wat u precies per maand kwijt bent en hier komen geen onverwachte kosten bij. 

Zakelijk auto huren bij Autoverhuur Helmond?

Uiteraard kunt u naast de private lease ook zakelijk een auto huren bij Davex Autoverhuur Helmond! Met name als u een beginnende ondernemer bent is dit een idee, wanneer u een auto aan wilt schaffen voor uw onderneming. De manier van huren is hetzelfde als bij private lease. Als ondernemer houdt u, doordat u een vast laag maandbedrag betaalt, geld over voor andere belangrijke investeringen die wellicht prioriteit hebben. Een voordeel is dat u gemakkelijk weer van de auto af kunt wanneer u deze niet meer wilt. Bij de aangifte omzetbelasting kunt u de BTW terugvorderen. Bovendien zijn de rente- en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar. Conclusie, zakelijk huren is een betaalbare optie voor u als bedrijf! Uiteraard kunt u een geleasede auto elders middels carwrapping van uw bedrijfslogo laten voorzien. Wanneer u de auto weer inlevert is deze bestickering eenvoudig te verwijderen.

Autoverhuur Helmond

Tevreden klanten

We hebben al jaren klanten die erg tevreden zijn over onze service. Zo liet een van onze klanten weten, dat u bij ons “snel en goed een auto kunt huren”. Een andere klant liet weten: “Goede prijs en prima service!” Wij dragen er zorg voor dat u bij ons van de maximale voordelen van het huren van een auto kunt profiteren. Wij zorgen voor de onderhoudskosten. Niet tevreden met uw gehuurde voertuig? Kom gerust terug en bespreek met ons de mogelijkheden, de klant is immers koning. Wist u trouwens dat u ook een auto kunt huren voor slechts een dag (particulier of zakelijk)? Bijvoorbeeld de Volkswagen 1.6 TDI. Deze kunt u al huren voor een bedrag van €49 per dag (exclusief BTW). U zit verder nergens aan vast. U kunt vandaag nog contact opnemen voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Autoverhuur Helmond helpt u graag met een betaalbaar voertuig! En u kunt trouwens ook een bus huren in Helmond, een bestelbus huren in Helmond of een auto laten polijsten in Helmond! Maar ook een carwash Helmond behoort tot de mogelijkheden.