Skip to content

Bus huren in Helmond?

Wanneer u gaat verhuizen en op korte termijn een bus nodig heeft kunt u een bus huren in Helmond. En wel bij ons, Davex Autoverhuur Helmond! Graag helpen wij u een handje verder. Wij verhuren namelijk naast auto’s ook bussen. U bent niet afhankelijk van een verhuisdienst, maar kunt eenvoudig zelf met een vervoermiddel van ons uw verhuizing regelen. Huur voor een dag behoort tot onze mogelijkheden. Een geschikte verhuisbus is bijvoorbeeld de Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI Bakwagen, al te huur voor €79 per dag! Deze bakwagen heeft een enorme opslagruimte dus genoeg voor heel veel inboedel. Maar we hebben nog meer geschikte modellen, zoals de VW Crafter, al te huur voor €59 per dag. Neem vandaag nog contact met ons op, en regel uw verhuisbus!

Bus huren Helmond

Bus huren Helmond zowel privé als zakelijk

Wanneer u voor een verhuizing een bus gaat huren in Helmond is dit vaak een privé aangelegenheid maar het kan uiteraard ook om een bedrijfsverhuizing gaan. U kunt ook voor een langere periode een busje huren. Met name voor bedrijven kan dit nuttig zijn, bij langlopende projecten waarbij spullen regelmatig vervoerd moeten worden. In dat geval gaat u zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand. Onderhoudskosten zitten hierbij inbegrepen en het heeft ook veel fiscale voordelen in vergelijking met een busje kopen. Soms is dat met name voor u als beginnende ondernemer een te dure optie. Een bus huren in Helmond kan u aantrekkelijke lease-opties opleveren. Bij operational leasing zorgen wij voor het onderhoud van de bus, maar, financial leasing is in sommige gevallen ook mogelijk. Dan bent u tijdens het beheer van de bus eigenaar. Kosten van verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie van de auto zijn dan voor uw rekening.

Bedrijfslogo op gehuurde bus?

Uiteraard kunt u als bedrijf uw gehuurde bus ook voorzien van car-wrapping. Er zijn diverse plaatsen waar u dit kunt laten doen (niet bij ons). Daarmee laat u uw bedrijfslogo aanbrengen op de bus. Aangezien dit middels bestickering gaat kunt u dit eenvoudig weer verwijderen wanneer u de gehuurde bus weer inlevert. Op deze manier bent u goed zichtbaar als u met uw bedrijfswagen de weg op gaat en profiteert u toch van de vele voordelen van het zakelijk leasen. Informeer gerust bij ons voor meer informatie over het leasen. Als u kiest voor een bus huren in Helmond voorzien wij u van goede service tegen een betaalbare prijs! U kunt trouwens ook een auto huren in Helmond, een bestelbus huren in Helmond of een auto laten polijsten in Helmond. Of laat uw auto professioneel reinigen middels een carwash Helmond!