Skip to content

Carwash Helmond nodig?

Heeft u een carwash Helmond nodig? U kunt uw auto weer laten blinken door onze expertise! Wij van Davex Autoverhuur Helmond maken uw auto weer stralend schoon. De Carwash, oftewel wasstraat zal uw auto grondig reinigen. Hoe gaat het in zijn werk? U rijdt uw auto door de wasstraat en kiest het programma. U kunt dan iets anders gaan doen, een wandelingetje maken of wanneer de coronamaatregelen het toelaten, bij ons binnen een kop koffie drinken. In de wasstraat krijgt uw auto een schoonmaakbeurt.

Carwash Helmond voor zowel interieur als exterieur

Met een carwash Helmond laat u zowel de binnenkant als buitenkant van uw auto reinigen. Een deel doen wij dus handmatig. Met krachtige stofzuigers kan de binnenkant schoon gezogen worden, ook hebben we een mattenwasser. Met professionele schoonmaakmiddelen kunnen wij bovendien het interieur zoals de stoelen en dashboard van uw auto reinigen. Ook muffe lucht, rooklucht of hondenlucht kunnen we uit uw voortuig verwijderen voor u. U zult weer een lekker frisse auto krijgen. Daarnaast reinigen wij dus de buitenkant zoals deuren en ramen met de carwash. Desgewenst kunnen we de auto middels auto parfum weer lekker laten ruiken.

Carwash Helmond

Laagje wax op de auto

Wanneer u de auto van buiten laat reinigen door carwash Helmond gebeurt dit in stappen. Als een van de laatste stappen wordt er een laagje wax aangebracht op de lak. Daardoor wordt de lak extra beschermd zodat er ook niet snel nieuw vuil op komt. De verhalen gaan rond dat ouderwetse wasstraten wel eens krassen in de lak van uw auto kunnen veroorzaken. Dit kan een combinatie van oorzaken hebben zoals stugge borstels. Davex Autoverhuur Helmond draagt er zorgt voor dat uw lak netjes blijft zonder schade. Wij streven naar een topresultaat, waar wij, maar ook u blij, van wordt! Met een schone auto kunt u weer voor de dag komen.

Schoonmaken van de velgen

Als u uw auto bij onze carwash Helmond brengt worden tevens de velgen onder handen genomen. Doordat u de auto vaak gebruikt treedt er slijtage van de remblokken op, de vrijgekomen remstof kan vervolgens in de velgen branden. Wij kunnen deze schoonmaken in de wasstraat, waardoor dit inbranden voorkomen wordt. We kunnen, als de velgen heel vies zijn ze bovendien voorbehandelen met een hogedrukspuit. Kortom, uw auto zal van binnen en buiten weer blinken en lekker ruiken wanneer u langs komt voor de carwash. Neem gerust contact op met ons, dan vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn bij carwash Helmond voor uw voertuig. Ook geschikt voor bussen en bestelbussen. Wij bieden meer mogelijkheden aan dan alleen carwash, zoals een auto huren in Helmond, een bestelbus huren in Helmond en een bus huren in Helmond. Tevens kunt u tegen aantrekkelijke prijzen uw auto laten polijsten in Helmond!